Over ons

Het team van de Zoutkamer Elst

Het team bestaat uit Rosalien Wenting-Volman, Karin van Lith en op de achtergrond Eva Schrijver.

Zoutkamer Elst bestaat sinds augustus 2017. Eva en Eric Schrijver hebben het opgestart en vanaf februari 2024 is Rosalien Wenting-Volman eigenaar.

Rosalien is van oorsprong apothekers assistente en heeft 20 jaar in de openbare apotheek gewerkt. Rosalien is zich gaan verdiepen in Zouttherapie omdat ze zelf astma heeft en al enkele jaren Zouttherapie in Zoutkamer Elst volgt. Ze beschikt daardoor ook over persoonlijke ervaring.

Karin werkt sinds januari 2018 parttime bij Zoutkamer Elst. Heeft een medische achtergrond en veel eigen praktijkervaring.

Het team heeft een diversiteit aan ervaringen, is erg enthousiast, geniet van de gezondheidsresultaten van de bezoekers en wil van Zoutkamer Elst een succesvolle onderneming maken.

Natuurlijk zijn er meer mensen die in of voor Zoutkamer Elst werken. Wij stellen hier het team voor die u aantreft als u Zoutkamer Elst bezoekt.

Zij heten u van harte welkom, schenken een kop koffie of thee voor u in en staan u graag te woord als u vragen heeft.

Rosalien.png
Rosalien Wenting-Volman
Karin.png
Karin van Lith
Eva.png
Eva Schrijver

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat we continue kijken als er in onze onderneming zaken of mensen nodig zijn of we dat maatschappelijk verantwoord in kunnen vullen.

Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan werk bieden voor mensen met een beperking of een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

De houten kistjes die wij als geschenkverpakking gebruiken zijn gemaakt in de timmerwerkplaats van Zorgboerderij Hoogbroek.

Hoog-Broek verwelkomt mensen die aandacht en zorg nodig hebben en laat ze naar mogelijkheden meedoen met activiteiten. Eén van die activiteiten is timmeren in de werkplaats.

Lees hier meer: https://hoogbroek.nl/