Het team bestaat uit Eva Schrijver, Eric Schrijver, Karin van Lith en Rosalien Wenting-Volman.

Het in Driel wonende echtpaar Eva en Eric Schrijver zijn op 18 augustus 2017 gestart met Zoutkamer Elst.

Eva is de ondernemer en werkt fulltime in Zoutkamer Elst. Eva heeft een achtergrond in de zorg en is sinds 2018 CPION geregistreerd Halotherapeute. Heeft zich naast een hoeveelheid praktijkervaring gespecialiseerd in de huid-  en ademhalingsorganen in combinatie met gebruik maken van natuurlijke middelen. Zij kan u veel vertellen over Zout en Water.

Eric werkt veelal achter de schermen. Weet veel van techniek en bouw en beheerd en onderhoud o.a. de technische apparatuur en de inrichting.

Karin werkt sinds januari 2018 parttime bij Zoutkamer Elst. Heeft een medische achtergrond en veel eigen praktijkervaring.

Rosalien werkt sinds april 2023 bij Zoutkamer Elst. Zij heeft ervaring door haar eigen luchtwegaandoening en door haar werk als apothekersassistente weet zij heel veel over medicatie.

Het team heeft een diversiteit aan ervaringen, is erg enthousiast, geniet van de gezondheidsresultaten van de bezoekers en wil van Zoutkamer Elst een succesvolle onderneming maken.

Natuurlijk zijn er meer mensen die in of voor Zoutkamer Elst werken. Wij stellen hier het team voor die de functie van gastvrouw en gastheer uitvoeren en die u aantreft als u Zoutkamer Elst bezoekt.

Eva, Eric, Karin of Rosalien ontvangen u graag met een kopje koffie of thee!