Nu 3 Zoutkamers 

De Coronaregels gaven ons het inzicht dat 1,5 meter afstand om te relaxen wel heel prettig voelt. Wij willen dat in de toekomst ook zo houden. Om de capaciteit op het oude gewenste niveau te brengen hebben we Zoutkamer 3 gebouwd.  

Schone lucht is in alle drie de kamers de basis. Ventilatie door lucht wat eerst door een HEPA-filter gaat, vervolgens verwarmt wordt en dan de kamer ingeblazen wordt.  

De verneveling is anders, in de Kleine Zoutkamer vernevelen we met Natuurzout dat opgelost is in water en daar wordt stoom van gemaakt. Dat is ook zichtbaar als de sessie draait. In de Grote Zoutkamer en Zoutkamer 3 vernevelen we in droge vorm. Het Natuurzout wordt heel fijn gemalen en als stof de ruimte ingeblazen. Dat is als de sessie draait niet zichtbaar.  

In de Kleine Zoutkamer zijn alleen kunststof ligstoelen, in de Grote Zoutkamer zoutbedden en kunststof ligstoelen en in Zoutkamer 3 zijn zoutbedden en houten relaxstoelen. 

De start van de sessie is in de Grote Zoutkamer op het hele uur, in Zoutkamer 3 op het halve uur en in de Kleine Zoutkamer op kwart voor het hele uur. 

 

 

Bouw Zoutkamer 3: