Wat was ik een ander mens na 50 minuten op een zoutbed!

Image-Default

Hoi ik ben Monique, 47 jaar en ik heb zo’n 9 maanden van het jaar ernstige allergische astmatische klachten. Deze worden veroorzaakt door een allergie voor gras- en boompollen. Het weer heeft ook nog enige invloed, bij regen zijn mijn klachten minder. Soms ben ik wanhopig, dan ben ik zó benauwd en heb ik heel weinig energie.

Ik had al van alles geprobeerd tot immuuntherapie aan toe.

‘Ik voelde me heel belabberd, had geen energie en al van alles geprobeerd’. Tijdens het surfen op internet kwam mijn vriend uit op de Zoutkamer met Zouttherapie. Een afspraak gemaakt en bij de kennismaking in Zoutkamer Elst was ons al snel duidelijk, Zouttherapie kan je nooit kwaad doen en gezien de combinatie met ontspanning zeker het uitproberen waard.

Wat was ik een ander mens na 50 minuten op een zoutbed in de zoutkamer. Voorheen waren mijn benen zwaar en moest ik ze meeslepen, maar nu voelde ik mijn benen ineens weer en kon ik weer helder denken. Dat schone lucht met een beetje zout zoveel invloed heeft, is niet voor te stellen als je het zelf niet hebt meegemaakt. Ik was zo enthousiast, dat ik dit een kans ga geven, dus heb ik een maandabonnement aangeschaft.

Ik ben superblij, ga nu al 3 weken en voel me een heel ander mens. Mijn omgeving merkt dat ook, ik straal weer en mijn kleur is beter.

Ik raad dit iedereen aan. Ik zou zeggen: probeer het uit en denk niet dat je na één keer al resultaat boekt. Ik kom uit Ulft en rij met plezier drie keer per week naar Elst. Het geeft mijn leven weer zin!