Mijn Zoutkamer ervaring,

Image-Default
In maart 2020 kreeg ik Covid. Gelukkig met milde klachten. Alleen mijn reuk- en smaakvermogen verdween totaal. Ik rook niets. Soms een ‘foutmelding’ zoals de lucht van uitlaatgassen in de huiskamer of hutspot in de badkamer. Eén voordeel was, dat ik zonder huilen uien kon snijden. Na een jaar waren de klachten niet verbeterd en vreesde ik dat het zo zou blijven.
Op aanraden van mijn dochter, ging ik naar de Zoutkamer. Hoewel eerlijk werd gezegd dat er geen garantie voor verbetering was, besloot ik er toch voor te gaan. Veel moeite kost het immers niet. Lekker zitten in een luie stoel en ademhalen.
Na twee bezoeken fietste ik langs de frietkraam en rook ineens de frituur. Niet mijn favoriete geur, maar ik werd er blij van.
Inmiddels ben ik zes weken verder en proef en ruik ik weer wat ik eet. Nog niet optimaal, maar ik heb goede hoop dat het helemaal goed gaat komen.
Eén nadeel: Uien snijden brengt me weer aan het huilen.
Heb je vergelijkbare klachten dan kan ik je de Zoutkamer zeker aanraden.