Kristel:”Mijn vermoeidheid verdween als sneeuw voor de zon.”

Image-Default
Astma?
In april 2019 ben ik begonnen met het bezoeken van de zoutkamer in Elst. Ik heb astma en heb hieraan voorafgaand veel geprobeerd om dit onder controle te krijgen: medicatie (die heb ik nog steeds), ademhalingstherapieën, meditatie, veel sporten, eetpatronen aangepast en nog veel meer. Het ging wel steeds ietsje beter, alleen mijn vermoeidheid bleef. Mijn huisarts adviseerde om aan zee te gaan wonen…
Die vermoeidheid verdween als sneeuw voor de zon toen ik bij de zoutkamer begon. Ik merkte meteen al dat er iets met mijn lichaam gebeurde tijdens de eerste sessie. Alsof er iets in mijn lichaam werd geactiveerd. Ik denk dat mijn immuunsysteem werd geprikkeld. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk; het heeft mijn leven veranderd in zeer positieve zin. Mijn hoofd is helderder en het is zo bijzonder om gewoon de hele dag voldoende energie te hebben. Los van dit alles ervaar ik de zoutkamer ook als bijzonder ontspannend. Als ik na een dag werk een sessie heb in de zoutkamer dan kom ik er vaak weer helemaal fris en ontspannen uit.
Ik ga drie keer per week naar de zoutkamer. Het is wat geregel want ik woon in Arnhem-noord, maar dit weegt op geen enkele manier op tegen alle voordelen die ik ervaar.
Kristel
Dankjewel voor jouw verhaal Kristel.
Kan een afbeelding zijn van lucht en de tekst 'Mijn vermoeidheid verd verdween als sneeuw voor de zon! Zoutkamer Elst'