Een ervaring rijker…………

Image-Default

Wij kunnen genieten van tongstrelende gerechten, met wel een vleugje zout en kruiden aangevuld, anders smaakt het wel erg flauw!
Dat zout ook wordt gebruikt, voor andere doeleinden, weten we, maar ”Zouttherapie“
was voor ons helemaal nieuw, we waren dan ook erg nieuwsgierig, vooral omdat er bij ons, zoals bij velen in deze tijd, een luchtweginfectie speelde.

Alles draait om zout bij de ZOUTKAMER in ELST!

Inhaleren van natuurlijke zoutdeeltjes is een beleving voor je luchtwegen, voor volwassenen en voor kinderen, voor jong en oud.
Alles over deze therapie is te vinden op de website van de ZOUTKAMER in ELST.

Wat u hierin niet zal lezen, is de betrokkenheid van het echtpaar Eva en Eric.

Zij zijn twee jaren geleden dit bedrijf samen begonnen in Elst.
Hun kennis over- deze toch in Nederland vrij nieuwe invulling van zouttherapie – straalt betrokkenheid uit naar hun gasten / patiënten.
Met aandacht en in alle rust, nemen ze je mee in de wereld van zouttherapie en beantwoorden je vragen, die er bij alle nieuwkomers zijn. Ze luisteren naar ieder zijn of haar verhaal, stellen zich open en flexibel op. Ze geven je een thuisgevoel in hun uniek bedrijf. Wij hebben gekozen voor een intensieve aanpak, iedere dag een behandeling en dat 4 weken lang.
Het mooie resultaat is, dat wij verlost zijn van vele hoestbuien, maar een unieke ervaring rijker, die wij graag willen doorgeven aan anderen.
Eva en Eric, wij wensen jullie veel succes in dit unieke bedrijf, een bijdrage kunnen leveren op jullie eigen manier aan mensen met luchtwegproblemen, geeft voor velen verlichting.

Dankbare gasten,

Pierre en Marga van Lieshout