Anja:”Ik ben zo blij dat ik bij Zoutkamer Elst terecht ben gekomen, ik ga hier nooit meer weg!!”

Image-Default
Februari 2020 werd Anja ziek. Ze kreeg last van verkoudheid, hoge koorts en benauwdheid. Anja heeft al sinds haar jeugd astma. Ze ging er van uit dat de klachten hier vandaan kwamen.
De klachten bleven echter aanhouden. Met astma medicatie kreeg ze haar gezondheid uiteindelijk weer redelijk onder controle.
Terugkijkend op haar klachten en het verdere verloop van haar ziekte denkt Anja dat ze toen Corona heeft gehad.
Het nichtje van Anja kreeg Corona en ging naar de zoutkamer in Veenendaal voor haar herstel. Ze was hier heel enthousiast over. Met name het feit dat ze meer lucht kreeg was letterlijk een verademing voor haar. Ze moest meteen aan Anja denken en moedigde haar aan om ook eens te gaan.
Anja was niet meteen enthousiast. Met de astmamedicatie had ze haar gezondheid redelijk onder controle.
Maar daar dacht de man van Anja anders over! Hij vond dat ze het moest proberen en maakte voor haar als verrassing een afspraak bij de zoutkamer in Elst.
Na een bezoek aan een kerstshow in Duiven stopte hij op de terugweg voor de deur van de zoutkamer.
Inmiddels is Anja een vaste en enthousiaste bezoeker.
“Ik ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen, zegt Anja. Ik ervaar zoveel meer lucht en verlichting van mijn luchtwegen in de zoutkamer.”
Naast haar gezondheid is dat uurtje in de zoutkamer ook een echt rustmoment voor haar. Ze wil deze momenten niet meer missen!
Anja komt drie maal in de week naar Elst voor zouttherapie. Naast het feit dat ze meer lucht krijgt gebruikt ze ook veel minder astmamedicatie en voelt ze zich veel energieker. Ze kan weer intens genieten van een flinke wandeling, iets wat ze voor de zouttherapie niet meer kon.