Margreet Manupassa

Posted: mei 23, 2018 By: Comment: 0

Ik heb COPD en las op internet/social media over Zouttherapie. Ik was wel heel nieuwsgierig wat een Zoutkamer is en wat het met je doet en ben naar Zoutkamer Elst gegaan. Dat was eind maart. Ik werd heel hartelijk ontvangen en maakte gebruik van een proefsessie. Ik was direct enthousiast: naast het inademen van schone lucht is het ook heel ontspannend: Ik ga liggen en val in slaap.

De veranderingen komen met name doordat je in de zoutkamer veel dieper in kunt ademen. Als je luchtwegen schoner zijn komt het pufje ook veel dieper dus is ook dat effect groter.

Ik ben nu met het 2e maandabonnement bezig en  gebruik veel minder pufjes. Ik gebruikte 4x per dag een pufje, nu door de zouttherapie 2x per dag en soms een dag zelfs niet. Mijn huid voelt ook veel zachter aan.